Meer dan 75 jaar historie!
Wat een mijlpaal! Slagerij van Warmenhoven viert dit jaar haar 75-jarig jubileum, en dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Al driekwart eeuw lang zijn wij trots om het echte slagersvakmanschap in onze vingers te hebben. Bij ons staat ambacht centraal, dit ambacht ingevuld op een eigentijdse manier die perfect aansluit bij de wensen van de moderne consument.
Wij begrijpen dat de hedendaagse consument een kritische blik heeft als het om vlees aankopen gaat. De hedendaagse consument wil versheid, kwaliteit en vooral, de zekerheid dat het vlees afkomstig is van vertrouwde bronnen. Daarom zijn wij er trots op dat ons rundvlees afkomstig is van onze eigen koeien uit het prachtige Berkel en Rodenrijs. Van de wei tot aan onze toonbank, wij kennen de hele "korte" keten, waardoor we kunnen garanderen dat alleen het beste rundvlees bij ons terechtkomt.
Ook onze kippen hebben het goed. Het zijn 100 % Hollandse scharrelkippen die kunnen scharrelen op kleinschalige boerderijen, en ons varkensvlees komt van Livar varkens die genieten van een vrij buiten leven op vergelijkbare boerderijen. Het resultaat is een compleet assortiment van natuurlijk vlees, verrukkelijke vleeswaren en smaakvolle barbecueproducten, waarbij elke hap een feest voor de zintuigen is.
We willen deze gelegenheid aangrijpen om jullie hartelijk te bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld. Zonder jullie zou deze mijlpaal niet mogelijk zijn geweest. Let daarom op onze aanbiedingen, iedere laatste week van de maand komt er een bijzondere actie aan om dit met elkaar te vieren.
Voor de maand februari is dat 27 februari t/m 2 maart. Deze hele week, tweede 500 gram vers rundergehakt gratis!
Op naar de volgende 75 jaar van vakmanschap, passie en heerlijke smaken! We kijken uit naar nog vele jaren waarin we samen kunnen genieten van al het moois dat ons slagersambacht te bieden heeft.